Utkast: Jan. 30, 2013

Från shorts till vinterjacka... I tisdags så var det 16 grader ute och jag kände att våren var tillbaka! Men den dröjde inte länge innan det började REGNA och ÅSKA. Har aldrig varit med om sådant oväder förut :O Senare på kvällen så börja det snöa och blåsa skapligt.
Vakna upp i ett vitt kansas i morse och trodde först att det skulle vara "snowday" men vägarna var fina så det blev skola :)
Nu ska jag göra en pack lista innan jag är på väg väster ut, det slog mig nyss att jag måste ha packat klart imorn, jag var en dag efter i min planering. Men det är inte så mycket jag ska ha med mig, så det gå ganska fort, måste dock fylla tvättmaskinen ett par gånger. Pa fredag ska jag stanna kvar på skolan till typ 7 och se en bokstavligen privat föreställning av "Spelling Bee". Jag är borta under veckan då den spelas så jag får se den privat ^_^ Sen klockan 3 på lördag morgonen ska jag upp, en timme senare blir det avfärd mot flygplatsen.
Komme antagligen inte bli allt för mycket sömn :/ men det tar jag igen på flyget :)
Det var allt för denna gången tror ajg :)

Utkast: Jan. 29, 2013

De har varit tufft den sista veckan, inte med skolan. Men med mycket annat. Bland annat en del hemlängtan efter kompisar, familj, lomma osv. Jag träffade polarna nästan varje dag och nu har inte sett dom på 6 månader. Jag har varit sömnlös långt in på nätterna, legat och tänkt på vad jag gör här. De är trots allt mitt val att vara här och jag ångrar inte att jag åkte. Men jag börjar tvivla lite. Nu ska jag iväg nästa vecka så jag hoppas att det släpper lite.
De e lite därför det har varit dött här den senaste veckan.

Lewisburg

Nu är jag på väg hem från en grym weekend i Pennsylvania. Det har varit ganska lugnt men vi har ändå hunnit med mycket. På fredagen hände inget i och med att jag kom ganska sent. Som jag skrev förra gången så spelade jag och Matt Xbox ganska sent. På lördagen blev det sen frukost innan vi begav oss ut på stan i Lewisburg. Kollade i lite olika butiker. Lewisburg är en jätte stad som är uppbyggd av universitetet ”Bucknell”. På kvällen var det dags för Basket match, matchen var en enkel vinst. Även Lördagen blev rätt sen då jag och Matt spelade Xbox ända in på morgonen. Efter 6 timmars sömn var det dags att gå upp och käka före jag skulle ner och träffa ”Marianne” i ett par timmar. Tiden där gick extremt fort. På eftermiddagen drog vi till stallet där Megan (dottern i familjen) har en häst och efter det ner till ett köpcenter i en timme innan vi skulle på bio. Vi hade en timme mellan köpcentret stängde och bion börja så jag passade på att sätta Matt på plats i alla spel man kan tänka sig som, brukar finnas i bowling hallar och sånt. På kvällen så ville Matt vara uppe länge sa han, och så blev det, vi kom i sång vid lite efter 4 på morgonen. Vi hade stört roligt och vi fick några nya kompisar.
Jag sammanfattar den här helgen som en av de roligaste på länge. Det kändes ganska konstigt när man kom in i basket hallen efter 9år, de e halva mitt liv…
I alla fall, nu när jag har flugit i mindre plan så har jag bestämt mig för att äga en egen jet. ^_^

Lewisburg

Då är jag i Lewisburg i Pennsylvania. Resan hit vad lite små stressig och jobbig. det börja med att mitt plan från kansas var försenat i en timme så jag hade 20 min från planet stannat tills jag skulle vara på planet till Lewisburg. Landningen i Chicago var extremt skakig, de blåste svin mycket så vi landade bokstavligen talat på ett hjul. Flighten till Pennsylvania var helt okey, men det var det mista flygplanet jag har varit i. Skulle gissa på att det rymde 45-50 personer, jag kunde inte gå rakt i "korridoren" men det kändes rätt bra, typ som man flög i en privat jet ^_^.
När jag blev hämtat på flygplatsen så åkte vi direkt hem. Alla var ganska trötta så när jag hade visats till mitt rum så la sig alla utom jag och Matt som satt upp till typ fyra och lira tv-spel. Vi åt frukost vid halv 12 och sen åkte vi "downtown" lewisburg. Vi tog en snabbis till Universitetet och jag fick med mig en hoodie :) Och snart ska vi dit igen och kolla basket match.

:)

Tjaaaaa!!!!
Imorn åker jag till Pennsylvania. Jag lyfter runt 16:20 så jag måste ta ledigt sista lektionen. Jag kommer ha ett stop i Chicago, vilket är en ganska stor flygplats, men det går förhoppningsvis bra! :) Jag ska stanna där tills måndag och kommer hem sen eftermiddag på måndag. Planerna är inte helt klara än men vi jag ska förmodligen på en basket match mellan universitet i närheten där jag ska bo. Nu börjar det också dra ihop sig till hawaii. Jag var ute igår och köpte ett par nya jeans och en skit frän skjorta från Hollister som jag ska ta med mig. Ska försöka få tag på ett par shorts också :)
Igår kväll var jag iväg och fottade brottning och typ en dansgrupp.

Texas Chainsaw

Igår, söndag, var jag och såg Texas Chainsaw 3D. En skräckfilm och en tjej (Heather) och hennes kompisar kör ner till texas för att kolla på ett hus som hon har ärvt av sin mormor tror jag det var. I källaren bor hennes kusin (vilket Heather inte vet om). Jag ska inte säga mer. vd tyckte jag då om den? de var ganska äcklig i början men sen när man börja fatta handlingen så var den inte så farlig. Detta är en uppföljare av tidigare filmer som jag inte har sett. Dom kan kanske var bra att se innan, jag vet inte :)
Nu är det måndag igen och jag sitter i skolan. Ute är det minus 17, eller det var det klockan 7 imorse. 
Detta är senaste nytt från mig. 

Söndag

Igår hade jag en "workday" på skolan. Fick gjort en hel del. det var med yearbooken den här gången också. Det har äntligen kommit in en kille i teamet vilket är grymt! :) Vi var på skolan mellan kvart i 8 till halv 3. Jag var "tvungen" att prat skype med pappa en liten stund. Och då blev alla helt tosiga och stod som en ring runt om mig. Dom tyckte att pappa såg ut som 30. hehe.
sista timmen så hade vi inget att göra så vi satt bara av tiden och käka pizza, donuts, kakor osv. Jag fick även klart för alla att man måste vara 18 för att köra bil. Sen kom vi även in på olika priser. Jag har ingen aning om det här stämmer, det låter lite lågt, men klassen gissade på att en ferrari kostar 80 000 dollar :O stämmer det så är det bara fel på sverige... :)
Iallafall så ska jag ut och äta frukost nu och sen kanske städa rummet.
juste, det är minus 10 grader ute men känns som minus 18 enligt väder rapporten.. :/

Don’t you worry child See heaven’s got a plan for you

Extrem lång och ganska jobbig dag idag..... Men sådana har alla, nu gäller det bara att ta nya tag och kämpa vidare. Som sagt det har varit en lång dag. Har varit i skolan sen kvar i 7 till kvart i 4. På vägen hem så var min kompis tvungen att fylla på bensin i bilen så det blev en liten rutt till macken och tillbaks. Hem vägen var den bästa på länge!
Har just bekräftat flygbiljetter till hawaii. Hela resan från kanas till hawaii tar 11 timmar och 7min.
Har nyss fått klart en historia uppgift och mailat in den.
Har även träffat en ny tjej kompis. Hon vill lära mig spela piano och sjunga, får se hur det blir med det.... hehe

:) :(

Hemma idag igen....
Fattar inte vad all huvudvärk och illa mående kommer ifrån.. Jag var den som aldrig var sjuk hemma i Sverige, verkligen aldrig. Tror inte jag missade en ända skoldag pga riktig sjukdom.
Men här är det ett par gånger i månaden. Fattar inte vad det kommer ifrån.
Har fått lite vettiga saker gjort idag som matte läxa, historia läxa, mailat några lärare. Har också sett att det bara är 10 dagar tills jag ska ut på min lilla mini turné. Jag kommer lägga upp schemat för hawaii Runt den 21-22 januari :)

Utkast: Jan. 07, 2013

Jag var iväg och såg "any day now". Den var om ett bög par som försökte adoptera en ett down syndrom barn. Filmen utspelade sig på sent 70/tidigt 80tal. De låter rätt djupt. Men jag blev ganska tagen.. Värd att se och tänkta efter!
Idag, ÄNTLIGEN har jag fått mina headphones!! Modell är LP2 av märket V-Moda. Rikitigt nöjd! vet att många säger "varför köpte du inte beats?!?" svaret är enkelt. jag ville inte ha beats!!!! Dels för att dom är allt för högt pris satta och att dom är vanliga. Jag ville ha något mer unikt. Kan lätt rekommendera dom! något som är fräckt är att man kan göra dom helt unika. Men kan beställa ytterkåporna i annan färg och skicka in ett motiv som V-Moda ristar in.

Fredag!!

de var fredag igår. Var en ganska dryg fredag... för det första var jag extremt trött, sen hände inte så mycket förrän jag kom hem.
Skolan hade en basket match. Vi vann med 2 poäng och vi gjorde bokstavligen talat mål i sista sekunden. Tror klockan stod på 0.8 när bollen dök genom nätet. Under och efter matchen så fick jag många random folk som började prata med mig, folk som jag knappt hade sett förut. Även "vinkningar". Vilket var kul eller vad man ska säga (Y) :)
Jag åkte hem direkt efter machen, vilket var runt 10. När jag kom hem så var jag så stört sugen på popcorn... De var enklare sagt än gjort att få mina popcorn. Vi hade en hel hög med olika märken, smaker, olika majstyper osv. Det var bara det att nästan alla var på tok för gamla. Dom poppade inte i micron, luktade fruktansvärt bränt. Men till slut hittade vi några som funkade. Men de var nästan försent, när jag la mig i sängen och skulle kolla film så somnade jag...
Jag hade mitt nya schema igår också. De känns bättre än det gamla. Men min nya engelska lärare skrämde mig lite, fast på ett bra sätt.
Jag var även "Teachers aide". De Var lite små pinsamt, för jag har kompisar i den klassen. Men men, de är en ganska bra klass ändå, och jag kommer förmodligen ha tid att göra lite läxor :)
Det var senaste nytt! :)

Nytt Schema

Hade mina två sista finals idag. CA, vilket är engelska och POE vilket är en ingenjör klass. CA kändes jätte bra, är dock lite små osäker på POE.
I alla fall har jag nytt schema imorn. ser ut så här:
Första lektionen:
1. Historia
2. teachers aide, det är att man hjälper en lärare typ.
3. Stagecraft, man bygger saker till teaterscenen
4. Yearbook
5. CA
6. Matte
7. POE
Jag har nästan samma schema, de är dock lite runt flyttat med lärare och vilken lektion jag har det på.
Imorn eller idag för er, blir det basket match med skollaget. har ingen aning om hur bra det andra laget är. Men jag tror och hoppas på att vi vinner :)

Nyår

Då har det varit nyår och nästan halva tiden här i usa har gått.
Nyår blev inte som jag trodde, vilket inte är så konstigt kanske. Jag hade trott att skulle var ungefär lika stort som hemma, med någon fest eller liknande för att fira det nya året. Men så blev det inte riktigt. Det blev klart i sista sekund. Vilket är lite normalt för mig.. :) Men jag blev hämtad runt 7 om jag minns rätt sen åkte vi hem till en kompis som bor typ 10 min bort, vilket tog nästan 20 igår. Det var en del snö på vägarna och det blåste upp i drivor och även is... Väl framme så satt vi på tv för det var ett "stort" program men direkt sent från New York och Los Angeles.
Det var även första nyåret i mjukis kläder. Av någon anledning är det inte så stort här utan det är nationaldagen som gäller! Om jag har tur så får jag kanske fira den här, men det beror lite på om jag får stanna kvar i landet eller inte.
Menmen de är ett bra tag tills dess!
nu har jag våren kvar i skolan som förhoppningsvis kommer bli lite lugnare än förra nu när jag har landat och fått kompisar osv.
Jag åker till pennsylvania den 18-21 januari, vilket är om två veckor, sen till hawaii den 2-9 februari!! Båda resorna kommer bli grymt!!
Jag ska bara boka flyg till hawaii sen är det spikat :)

RSS 2.0