747-400

Ja... den lilla saken ska ta mig över den lilla pölen mellan Europa och USA imorn. Lyfter från Köpenhamn kl 9 mot frunkfurt och landar där ca 11. Där ska jag sitta och vänta i 3 timmar tills den andra "lilla" kärran kommer och hämtar mig och tar mig till Los Angeles på knappt 12 timmar, räknar med att det ta ca: 20 timmar dörr till dörr. Ganska segt om man säger så :)

Vad har jag gett mig in på...?

Imorn smäller det, upp halv 6 käka, pack det sista innan avfärd från lomma vid 6. Jag tror inte jag riktigt kan fatta vad jag har gett mig in på... Men jag är säker på att det kommer bli grymt! :) Nu är allt färdig packat och vägt, de e precis så att jag klarar mig. har dock inte så mycket kläder med mig utan mest presenter till allt och alla.
ska hålla mig vaken så länge jag kan idag så kommer jag lättara in i tidsskillnaden. stört taggad just nu! Kommer sakna alla här hemma jätte mycket, men vi ses ju om ett år igen. de e inte så lång tid iallafall :)

Tivoli

TIVOLI igår i Köpenhamn med asbra kompisar och vi åkte allt, nästan alla iallafall..(inga namn Andreas), åt pølse, Wienerbröd, glass, enorma sockervadd osv. Tog några bilder från fritt fall, blev dock inte så bra...


Sista kvällen på länge

Ikväll var sista mötet med de flesta kompisarna på jäkligt länge. De var krök hos petti med ett stort härligt gäng människor! :) Det kändes konstigt att bara säga hejdå sådär... Men nu är det gjort och nu kan jag bara se framåt mot allt roligt som kommer att hända! :) Imorn blir det Tivoli och ströget i Köpenhamn med ett par kompisar som inte kunde vara med idag. Längtar, men ändå inte :/
Kommer bilder på resan imorn kväll :)

Fix

Har varit hemma och fixat hela dagen med lite allt möjligt. Tvättat golfklubborna, fått det sista tvättat, gjort klart det sista på mitt och Andreas lilla moppe projekt, rensat rummet.

Litte Bilder på resultatet :)

2 nätter kvar

Nu är det bara 2 nätter kvar i vackra Sverige.. ska jag var ärlig så börjar det kännas i magen. hur ska jag hinna med att fixa allt som ska göras? träffa alla innan jag drar? ställa om mitt syke? vara med familjen? allt detta gör att mitt huvud går på högvarv, inte bra!
Har iallafall börjat packa lite idag och även pratat lite Skype med en familj i Kalifornien som jag ska vara hos i 9 dagar innan jag drar vidare till Kansas där jag ska tillbringa resten av året :)
Är det något ni undrar om min resa. vilken organisation jag åker med, varför jag valde att åka, hur jag gick till väga osv ställ frågor så ska jag svara s¨gott jag kan! :)

litten bild på ön Coronado i CA där jag ska ägna min första tid på mitt livs år :)

Felicia här!

Hejhej! 

Eriks kompis Felicia här, det är jag som har hjälpt erik att göra denna bloggen. Tyvärr så hann jag inte fixa mer detaljer i designen innan jag åkte iväg på en 4 veckors-semester till USA, men jag lovar att jag ska fixa det och göra det så bra som möjligt när jag kommer hem igen! Så länge får ni leva med denna desginen som är väldigt enkel. Hoppas ni tycker det är roligt att följa ERik under hans resa i USA. 

Kolla in min blogg också, www.feliciaandersson.com  , länk finns även i menyn. 

Är tillbaka i slutet på augusti med en detaljerad detalj, ha det bra!

18 dagar kvar

nu är det bara 18 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för ett år. Har en planerad tur.
Lyfter från Köpenhamn ca: kl 10 på förmiddagen den första Augusti till Los Angeles via Frankfurt. Väl anlänt till "the golden coast" så möter några tjej kompisar upp mig och sen gör vi Kalifornien osäkert...

RSS 2.0