Snabbis :)

Skola igen. Bara tre dagar denna vecka, men detta är nog sista gången vi har snödag. Eller det är vad jag tror, det är ju ändå mars, men man vet aldrig. Sen som sagt börjar tornado säsongen. Har en lugn dag imorn, sen på fredag ska jag äntligen lämna in läxor. SKönt att det blir gjort.

Ännu mer snö dagar :)

okay, då har vi haft snö dag idag igen, och vi kommer även att ha det imorn! :) jag har räknat ut att jag har/kommer vara i skolan 6 dagar de senaste 4 veckorna, de går att leva med! :) eller hur? :)
lärarna har inte gett oss någon läxa för dom dagarna vi missar, vilket är skönt! Jag hörde att skolan-distriktet räknar med 5 snö dagar varje läsår. Är det över 5 dagar så flyttar dom fram skolavlsutningen. Undantag om man är Senior, för graduation datumet är redan satt och lokaler är hyrda. Så oavsett hur många dagar dom stänger skolan så slutar jag ändå maj 19. idag har jag inte gjort allt för mycket, bara kolalt film och chillat :) rätt soft! Kommer bli jobbigt att komma in i vardagen sen igen.. :/
Vad har hänt mer då? inte mycket faktiskt, kan inte komma på något :( de är bara vanlig vardag

Yepplepppepp :)

söndag, uttråkad, typ insnöad, skola imorn. Ja det kna ju inte bli bättre.... Nä men jag har en lugn dag imorn, bara en riktig lektion, sen på tisdag så är förmodligen skolan stängd igen pga av att vi ska få lika mycket snö en gång till. Jag har inte varit i skolan mycket de senaste veckorna. Först hawaii, veckan efter dt bara 3 dar i skolan, veckan efter det (förra veckan) bara 2 dar i skolan, sen nästa vecka ledig (inte säkert men förmodligen) så då är det 2 "riktiga" dar. Sen är det helg, igen. och då är vi inne i mars och tornado säsongen börjar. Jag kommer förmodligen få uppleva ett par sånna, men då är det bara att gå ner i källaren och stanna där tills det är över :)
jag kollade och på Google och såg att det är 84 dagar till jag slutar skolan och 122 tills jag är hemma i sverige efter 11 månader hemifrån. Ska bli riktigt skönt att komma hem till kära lomma, men och surt att lämna allt här.

Lördag

Lördag, igår fredag var en lugn dag, gjorde inte jätte mycket, vi vakna upp sen någon timme senare satt vi på en restaurang och åt lunch. Efter en god angus burgare drev vi vi vidare till ett köpcenter där jag fick lite små saker gjort, fick bland annat en vår/höst jacka med mig hem från Colombia för bara 35 dollar. På vägen hem så bestämde vi oss för att svänga in om en sportbutik där Naveed ska köpa en typ styrke övningsmaskin, dom hade inte allt hemma så han får den hemskickad. Väl hemma igen så hade vägen från grinden till garaget snöat igen, så det tog en timma att komma fram innan vi hade skottat osv. Det tog inte lång tid innan vi var iväg på nya äventyr. Kvällen spenderade vi på en iransk restaurang, jag åt iransk kebab, inte samma kebab som vi har hemma, men det var grymt iallafall. Medans naveeds päron åt klart så åkte jag och naveed till starbucks, sen "körde" vi/naveed hem, och hans föräldrar där bak, jag längtar till det! Eller jag längtar till körkortet!!

Utkast: Feb. 22, 2013

Ännu en snödag. JAADÅÅÅ!! Idag måste jag göra lite läxa, inte alls mycket, men bara en sån liten skrutt läxa. Får se om jag kommer ut idag, då jag var inne hela gårdagen. Har inte mycket att berätta men jag fjällar stört mycket :( jag som vill behålla min bruna färg... :(
En annan sak som jag glömde att berätta var att jag fick en ny area-rep. (typ den som tar han om mig om något skulle hända) Min förra gjorde inte sitt jobb. Iallafall så var jag ute med han i söndags och käka, vi hade skitkul! Som förrätt så fick vi in pommes tallrik med smällt ost över, sen åt jag revben till varmrätt. Allt smakade bra!
Nu ska vi snart ut och käka, jag/vi har inte varit ute på 2 dar.

Allt för denna gången :)

ehfdjns

Snö dag... ibland börjar man undra.. det är bara 15cm snö, skolan är stängd, flygplatsen är stängd, köpcentrum är stängda, nästan allt. Jag kan fatta flygplatsen, men inte resten av det. Men jag klagar inte att få en dag ledig utan extra läxor osv :)
blir en slappe dag, skönt! :)

Snowday, again

Den här veckan är/kommer inte bli lång. Imorn, torsdag är det snowday så då är skolan stängd, jag vet inte hur det blir på fredag, men chansen finns att den kommer vara stängd då också. det hade varit rätt skönt! :) snart ska jag hem till en kompis och spendera natten där i och med skolan med all säkerhet kommer vara stängd imorn! det är senaste nytt härifrån :)

Långhelg

Jag har bott hos en kompis hela helgen, från fredag till tisdag. Jag har bott här för att mina värdföräldrar är i Las Vegas. På fredagskvällen var vi hos min kompis släktingar på ett litet fördelsekalas, vi åt, spela spel. Vi kom hem runt 1. Men somna inte inte förrän halv4. På lördagen var vi ute och fixa lite olika saker, jag skulle bland annat hämta upp min blomma till skoldansen som jag hade beställt på torsdagen. Men såklart hade dom ju glömt att göra den, så vi fick komma tillbaka ett par timmar senare. Bra som jag är så pressade jag ner priset men en tredje del. Lite nöjd faktiskt ^_^
Skoldanses var lite stel som vanligt, men hade ganska kul ändå. Tror dock att jag skippar resten fram till Prom. Somna ganska sent den dagen också, även om jag var hemma vid halv tolv. På söndagen gjorde vi inte mycket, vi var bara hemma och gjorde inte mycket, bara tog det lugnt. På kvällen runt 8 så drog vi iväg och såg den nya Die Hard filmen. Natten till idag har jag sovit så himla grymt! :) Slockna tidigt igår, eller runt 12, sen sov till typ 12. Så grymt skönt! Jag och Naveed, som min kompis heter stack iväg till subwas och köptr varsin macka till frukost. och nu ska vi sätta oss och plugga lite. Imorn är det skola igen efter en långhelg. Sen har vi bara 4 skoldagar innan det är helg igen. Fett med nice!

snabbis!! :)

Snabbinlägg nu då.
Sista dagen innan4-5 dagars långhelg! hur skönt ska inte det bli??? Då har jag tid att ställa rätt dygnet på riktigt och komma ifatt med läxorna jag missade under semester till Hawaii. Jag har "sweetheart"dance på lördag också. Och då släpps även biljetterna till Tomorrowland!!! <3 <3 Som tur släpps dom klockan 10 på förmiddagen min tid, så det ska förhoppningsvis inte gå ut över dansen. Har även bestämt mig för att börja träna nu igen efter nästan ett års uppehåll. Jag och en kompis ska gå till gymmet några gånger i veckan. inget är bestämt än, men hoppas det funkar! :)
Nuska jag iväg till skolan igen. Jag har ett matteprov att göra idag, men utöver det är det en lugn dag, matten är den ända riktiga lektionen jag har. Direkt efter skolan ska jag iväg och beställa en blomma till dansen, det är typ ett måste hörde jag.

Hawaii

Det här veckan har nog varit den bästa i veckan i mitt liv!! :)
Dag 1: jag kom till hawaii vid 2 tiden skulle jag tro, konstigt nog var jag i den första gruppen. Under hela lördagen så gjorde vi inte så mycket. Bara kolla läget i området där vi bodde, checka in på rummen. På kvällen var det middag med allt folk. Jag kunde inte få en bättre plats! :) Jag satt med en grymt skön brud från norge och en kille från danmark sen var det ett gäng thailändare också. Anyway, i och med att alla var trötta efter en hel dags resande så var allt roligt, vi fick störda smeknamn som höll hela veckan och även nu! Norskan och dansken höll jag ihop med hela veckan och vi hade störtkul!
Dag två så var vi på stranden hela dagen, lärde oss att surfa. Surfingen var lättare än jag trodde att den skulle vara. Eller surfing delen, att paddla var stört jobbigt!! I början fick vi hjälp att bli puttade in i vågen. Men efter ett pr gånger så fcik jag och dansken kläm på det så vi åkte lite längre och och en liten bit från gruppen och skulle ta vågona själva. (ja mamma det var någon med oss) Men efter ett par gånger när vi gjort allt själva hade våra armar gett upp. Mjölksyran tog över totalt. Kunde inte röra armarna… så vi tog oss tillbaka till gruppen och satt oss på brädorna och snacka. Jag kan bara tänka mig hur tränad man måste var för att vara på världsnivå…
Tredje dagen åkte vi till ”Dole plantation” och fick äta helt ny skördad annanas. Vilket var himmelen för smaklökarna. Den var en bit bort så vi åkte runt på ön och såg lite mer än bara stränder och hur man lever/levde om man var annanas plockare. Efter det så pkte vi till ett ställa som visade upp kulteren på de olika öarna, de var okay, men blev lite lång tråkigt efer ett tag, då det var stort sätt samma sak överallt.
Fjärde dagen så åkte vi också runt på ön och såg de bästa/finaste stränderna i världen, enligt dom. Det var även på vissa av dom de största surfing tävlingarna hålls, fett med nice! Vågorna blir stora som 5 våningshus, de är ganksa mycket vatten man får över sig om man välter…
Femte dagen så delades vi upp i två grupper, en skulle snorkla och en skulle gå upp till ”diamond head” det är en stor krater som vi gick upp för. Utsikten an hade högst upp var makalös! Hawaii är grymt nice från ”marknivå” men när man kommer upp så är det 100 gånger bättre!! Sen hade vi fritid när vi kom hem! Då gick vi på stan och gjorde inte allt för mycket, har för mig att vi landade på stranden till slut ☺
Näst sista dagen var det dags för Pearl Harbor. Det var lätt den bästa dagen, utan någon konkurrens. Vi såg The Arizona monument. Vilket typ är ett litet hus över en båt söm sjönk under bombningen. Man har inte rört båten, så allt som var på/i den är kvar. Inklusive ca:900 kroppar. Jag och några andra sprang på en veteran som var med under Pearl Harbor bombningen. Även om han var ganska sliten så var han pigg och grymt skön! Det gjorde vi innan lunch och efter lunch fick vi komma ombord på ett stridskepp, de är dock inte i service längre. Det byggdes på 40-talet. Men det trots allt var det mycket ”moderna saker” installerat. Det var på den båten usa och japan skrev på fredspapperna. Vi fick se kopior av dom, och även bordet där alla högt uppsatta män stod omkring. Båten var även med i Vietnamn kriget. Det kändes rätt fett att stå och åka omkirng i hamnen, den har ändå en hel del historia liksom.
På kvällen hade vi det grymt roligt! Det hände mycket, men ändå inte. Det stannar mellan dom som va med där!
Sista dagen så blev det snorkling för mig och min grupp, medans den andra gruppen gick upp för Diamond Head. Snorklingen var sådär faktiskt, det var väldigt grunt vatten så man skrapa sig på bröstet och magen när man simmade på koraller. Lite tråkigt men vi var på stranden istället, och det var lika bra! ☺ När vi kom upp från vattnet så frågade en snubbe på stranden som tydligen var från hawaii om jag hade haft mitt halsband på mig. Jag svarade, såklart att jag hade det. Vi fick ingen info om att man skulle ta av sig saker som kan blänka. Det fanns muränor, och det har hänt att dom ”biter fel” och tror att mitt halsband är en fisk eller något. Kände mig rätt lättad ingen hade hänt. Muränor är/kan vara ganska giftiga, så omden hade huggit efter mig och bitit mig i halsen så vet jag inte riktigt vad som hade hänt. Men men jag är i liv och inget hände!
På kvällen var det mycket lessna miner från alla håll och kanter pga av att många skulle inte ses igen :/ men men, jag tro och hoppas att jag kommer se dom flesta av dom jag träffade. Dom flesta bor i norden och en i Paris, vilket inte är så farligt långt ☺
Kan sammanfatta den veckan som en av dom bästa i mitt liv, hade så stört kul. Fick uppleva väldigt mycket som ingen annan har/kommer att göra. Hade gärna åkte tillbaka nu om det hade gått.
Det tror jag var allt o resan. Skriv en komentar eller fråga något om det är något ni undrar! ☺

Ps. Bilder kan ni se på min FB sida!

Hi this is Alexis! I'm cool.

Erik knows how to dance! and he taught me how to wink at guys ;) and i dont know how to speak swedish
but i speak english! america is really cool and erik gets to go to hawaii which is totally not fair and his dream is to swim with sharks!! and i might go to hawaii with him!! not really 

RSS 2.0