Jul

Då har jag firat jul i staterna. Jag fick vänta en dag extra, men det gjorde inget. Såklart var det annorlunda att fira här jämfört med hemma. för det första så firar man den 25 istället för den 24, man öppnar klapparna på morgonen sen åt vi annan jul mat. Jag fick massor av fina saker, både från sverige och från usa. Kommer bilder på allt senare, men de jag fick var, beats by dr dre headphones, tomorrowland biljett, parfym, godis, en sverige hoddie, stört mycket tuggummi och mycket mer. Lyckad dag!
Känns helt stört att nästan halva tiden har gått! lite skönt men ändå inte.. 2013 kommer att börja bra! ska först till Pennsylvania sent januari och sen 2 veckor senare ska jag till Hawaii! asbra!!
De var allt för den här gången! :)

MIMIS :)

Igår var som sagt snowday och alla var hemma från skolan. Jag själv tycker att sättet man meddelade det på är lite små knepigt. Men det är bara min åsikt. Istället för att säga det dagen innan när man vet att det ska bli snöstorm och snö, så väntar man tills kl 5 på morgonen innan man meddelar det. Det finns säker någon anledning till det, men jag tycker att det skulle var bättre om skoldistriktet kunde meddela det dagen innan. Iallafall så missade vi den sista finals dagen så det vi inte gjorde igår ska vi göra den 3 januari istället.
Jag fick inte allt för mycket sömn igår heller,, vilket jag behövde... men men tog en nap på eftermiddagen innan jag blev väkt för att vi skulle ut och käka. Kvällen avslutades med en "bonfire" som vi gjorde om till filmkväll. haha
Idag har varit en hemma dag med lite små pyssel, har bland annat fått bekräftat att jag ska åka till Hawaii i Februari, as bra!!!! så nu saknas bara en liten signatur från mamma och pappa, och en flygbiljett :)
tror det ar allt faktiskt! god jul på er!: )

Polis

Hej hej, länge sen nu! eller de e det e tre dagar sen... iaf, har gjort mina livs första finals. jag vill inte trycka ner lärarna på något sätt men dom gör det lätt för sig på proven då alla prov är kryssfrågor, även matten. JAg säger inte att det är fel eller dåligt på något sätt, bara en ny sak som jag la märke till som är olikt Sverige. Fördelarna med det är att det går mycket fortare att rätta och man får svaren mycket fortare!
Idag har jag varit med om en sak som inte många har varit, eller det är bara som jag tror! :)
Jag blev hemkörd av en polis i en polisbil. De var första gången jag var i framsätet ;) Nä, skämt och sido, de var lite ovant bara :) Har även kommit halvvägs att boka resa till Hawaii i februari. Ska dit med en grymt skön brud från Stockholm och om det går ska vi försöka tajma flyget, då det tar en stund..
Imorn är skolan kanske inställd på grund av att det ska snö 3 inches. Jag hoppas såklart att var ledig men det suger lite för att man ingen kör bil när det är snö, iallafall inte så många. Nu åskar det och blåser så jag får se hur det blir med skolan :)

Finals

Har finals i nästan alla ämnen nästa vecka, vilket är jämförbart med NP (nationella prov) men vi ha det i alla ämnen man kan ha det i. Dvs 6 prov på 3 dar. Vilket är ganska mycket om man tänker efter, proven innehåller alla vi har gjort i dom olika klasserna under hösten.
De var även en skjutning på skola lite norr om New York i fredags. Så vi kommer antagligen ha övningar om något sånt händer på min skola. Lite läskigt...

Tassel

Jag har nyss beställt min graduation kappa eller vad det heter, hatt med en tassel och hela köret. Ja jag ska ha en sån dräkt på mig. Sista beställningsdagen är i morgon, så det var på tiden att jag fick det gjort :)
Jag ska "äntligen" till skolan imorn också, jag har varit hemma i två dagar, och de suger! Har bara en vecka kvar nu innan jullovet, men har mycket prov och sånt innan... men sen är ajg ledig i ett par veckor, kommer bli så skönt! Lite synd att halva tiden redan har gått... men men, inte mycket att göra åt :)

YeppPepp!?!

Nu var det länge sen jag skrev något här, och mycket har hänt... Jag har bland annat varit på väst kusten och besökt DisneyLand för andra gången. har fått ett stort packet från fosterlandet. Jag börjar med Kali. Vårt plan lyfte från kansas klockan 6 på morgonen i lördags så det var avfart klockan fyra. Jag fick bar 2,5 timmars sömn den natten, sen kunde jag inte sova på flyget heller. Men men, jag var trots allt inte så trött under dagen vilket var skönt. När vi kom fram till Kalifornien efter ett stop i Dallas så TROR jag att jag Maria Montazami's dotter.. fråga inte hur jag vet det, men hon var galet lik :) Väl på hotellet (som låg 5min från Disney och ca: 30min från downtown LA) så fick vi inte vårt rum så vi vi gick en runda på downtown Disney (typ en gata med butiker som ligger innan ingången) Jag köpte en tröja i mörk marin blå färg, som jag tyckte var skit fräck. Den är i lite finare stil, men ändå en vardags tröja liksom... Det var även en försäljare som försökte flörta med mig, vilket hon misslyckades grovt med... Hon trodde jag var 14, sen när hon kom på sig själv så försökte hon rätta till det. Allt blev bara pinsamt för henne, sen var det inte mer med det. Jag han även med att tunna ut håret när hos en frisör i närheten. Det var dag 1.
Dag två blev det uppstigning vid halv 10 för att äta frukost, sen bar det av mot parken. Vi stannade hela dagen, jag åt ett kalkon lår (eller vad man säger) till lunch. Vilket var 8 år sen sist i NY :)
Dag 3 bar det av hemåt, vi skulle egentligen ta en flight som lyfte ca 4 på eftermiddagen, så jag hade hoppats på att vi hade tid att komma ner i city, men vi valde att boka om så vi kom hem tidigare istället. Men det blev inte så mycket tidigare iallafall eftersom planet blev försenat osv. Men allt var lyckat, och jag var tydligen död på planet hem. Jag somnade inna vi lyfte och blev väckt när vi stod gaten i kansas. SKÖNT!
Idag tisdag har jag haft ett matte prov, jag blev uppkallad för att svara om frågor om Sverige under government lektionen. Alla tycker det är sjukt att vi inte får köra innan vi är 18 och att vi kan dricka i stort sätt lagligt när vi är 16 :) Jag fick även frågan om alla från sverige ser ut som modeller. jag tar det positivt.
Jag tror det var allt :)

California

Fick nyss reda på en sak....
JAG SKA TILL KALLI I HELGEN!!!
hur grymt är inte det? :) jag satt och gjorde läxorna på mitt rum, sen kommer David in och sa "Erik jag och Richard vill berätta en sak för dig" Kan säga att jag blev liiiite nervös och en aning högre puls än vanligt. Men när jag hörde att vi ska till DisneyLand över en långhelg så släppte allt :)
gahh, bara älskar spontanare!

Coronado

Från och med idag är jag inte ungkarl längre, jag har nämligen gift mig!
inte en, två utan 14 tjejer samtidigt.. :) ringen var lite liten så den hänger i halsbandet istället. Jag har även "träffat en ny kompis" eller, jag träffade henne för länge sen men ahr inte börjat prata förrän nu. Hon är också nyinflyttad hit från Coronado i Kalli. Ni som inte kommer ihåg/greppade, så var det där jag var de första 1,5 veckorna, så hon känner en av döttrarna i familjen. Vad är oddsen för det??? Aja, hon är skit schysst, vi har redan en klass tillsammans, men nästa termin kommer det bli fler upptäckte vi idag :)
det var allt för idag, hörs nästa gång :)

nice

Igår var det julkalas md YFU. Vi åt, delade ut klappar och snacka om allt möjligt. All som ville ha present skulle ta med sig en, sen fick vi dra var sitt nummer. numret var ordningen som vi fick dra klapp. Sen fick om man såg en annan med en present som man själv villi ha, så kunde man ta den. Jag, van en stor choklad ask med nästan 700g praliner i. När jag kom hem så fick jag bara vända innan jag åkte iväg och träffade några sen innan från yfu. Dom fick för sig att vi skulle gå hem från matbutiken. Visst tänkte jag det kan inte var så långt. BRA TÄNKT ERIK! vi gick i lite drygt en timme och släpade på en kundvagn full med mat som vi tillagade senare på kvällen. Vi satt även barn vakter till en liten kille på 5år. I och med han och jag var de ändå killarna så fick jag huvud uppdraget att hålla han sysselsatt, vilket inte var något stort problem. Vi åt jätte gott, och kollade på två "skräckfilmer". Jag kom hem runt halv 2 och fick en välförtjänt sömn.
Det var allt, idag blir det plugg hela dagen :)
Vad jag har sett så ligger det lite snö hemma, här är det raka motsatsen, här har vi det 18 grader varmt, så här går jag i kortben och kortarmat. Skönt, men känns inte som december

BilTrubbel

Äntligen fredag, som inte hade kunnat var bättre!
började med skola, men skola är alltid skola liksom. Men det var ändå kul.. Fick mycket gjort, de var dock inte i studier (de också såklart) men jag har mitt schema klart för nästa termin som startar redan om lite dygt 4 veckor...
På kvällen var det dags för basket match. vår skola mötte en annan. vi van rätt stor, vilket var kul!
När vi skulle lämna matchen så vägrar så klart bilfan att starta... Men händig som jag är så fick jag igång bil skrället :)
kvällen avslutades med en klassisk burgare och milkshake på donken :)
bra dag, och det blir det imorn också! :)

RSS 2.0