SenStart

Som vanligt har jag sen start på onsdagar, vilket är jätte skönt! Har både mycket och lite att göra idag... skolan är alltid lugn, sen har jag bara 3 lektioner+en typ av laganda, jag har också bara har mina lätta ämnen där vi inte gör för mycket. Efter skolan dock är det full fart, jag ska frisera om mig, köpa en liten present till ett "julparty" med YFU på lördag, och även en del läxor.
Så ser min dag ut idag. HaDet! :)

Swedish House Mafia <3

Det händer inte mye just, det är mest som vanliga dagar. Vaknar, går till skolan, går hem, läxor, ibland kompisar osv.
Men jag har satt upp typ ett mål eller vad man ska säga... Jag skulle så himla gärna se SHM (swedish house mafia) innan dom lägger ner. Har två ganska små stora problem.. För det första så är det i stort sett slutsålt och det andra är att det är 18års gräns. Men jag har några ideer om hur jag ska försöka få tag på den lilla pappers biten så att man kommer in :)
Sen blev "våran" yearbook utnämnd till plats 9 av 4000 andra. (det var dock förra året) så nu ska vi försöka klättra upp några platser till! :)
det är allt, ha det bra!! :)

JAADÅÅ :D

ÄNTLIGEN har jag fått min efterlängtade parfym. Det tog hela 6 veckor att få den till butiken, men nu, äntligen luktar jag jag igen... :)
känns bra, och mer normalt liksom. Ja, det var typ det jag skulle säga. Nu ska vi ut en stund och sen får jag se vad jag gör :)

Thanksgiving&black friday

Hela gårdagen/natten/morgonen ha varit en stor upplevelse ikväll och det har hänt en del :) Allting började i går morse, vakna, duscha och allt annat man måste göra. Sen blev det kalkon lunch för 10 pers här i huset. Allt smakade jätte bra. Det är liksom första gången jag äter riktig kalkon, förutom typ kalkonskinka och kalkonköttbullar. Till det serverades det bröd, potatismos, stuffing (vet inte riktigt vad det är, typ bröd eller något), sen grösaker i form av gröna bönor. TIll efterrätt blev det hemmagjord cheesecake och olika pajer. När allt hade sjunkit ner så blev det James Bond Falling Sky. Tiden därefter framtills 12 vet jag inte var den tog vägen. Iallafall så blev jag hämtad lite över tolv innan vi drog till Walmart, vi kom fram till att det sög rätt hårt så vi körde vidare till "mallet" där det var knökat... Det var en speciell kännsla att gå omkring på en knökat varuhus mitt i natten. Alla var som galna i rean. Efter jag hade fyndat lite av varje, bland annat julklappar, och lite kläder till mig så blev det frukost/nattamat p IHOP (ett pannkaksställe) Där satt vi fram till lite över 5 innan det bar av hemmåt. Just nu sitter jag hemma och försöker hålla ögonen öppna. Som tur är de "värsta" timmarna över nu. Hivar i mig moster, så det ska nog gå bra :)
De var allt för denna thanksgiving och BlackFriday, längtar till nästa, när den nu kommer att bli av :)

See U

Thanksgiving

Ursäkta språket, men fy fan va skönt med lång helg och framför allt inget plugg!!! I alla fall, har fått rummet städat idag och kollat på 3 filmer som avkoppling. VI har pyntat hela huset fyllt med julprylar, de tre granarna är klädda. En aning tidigare än vad jag är van vid kan man lugnt säga :) Aja, ska softa gärnet nu när jag äntligen kan. Blir även mycket kul de kommande dagarna (förhoppnings vis) :)

Måste bara ta upp en skön sak killarna gör på toan :) missförstå inte detta nu :P
För det första är dom lite som tjejer, dom går in ett par åt gången (itne p samma toa men in i rummet med pissoarer och handfat osv. En av dom står och kissar i en pissoar och den andra på toan. Sen står domoch halft skriker om helgens football resultat och börjar halft bråka om vem skulle vunnit :P
lite små roligt tycker jag :)
de var alt, ska försöka bli duktigare på att ladda upp bilder också! :)

Bonfire

Lång fredag... Börja med skolan hala dagen fram till typ 4. Sen hem i två timmar och vilade ögonen och kroppen en stund, sen skulle jag "bara" till skolan igen för att fotografera en typ underhållningsshow. Skitrolig! :)
Sen precis när jag skulle hem så blev det ändrade planer. Det slutade med att vi satt runt en bonfire (typ en läger eld eller vad man ska säga) och gjorde smores, tror det stavas så. De e grillade marshmallows som man lägger mellan två kex och choklad. De var helt okey.
En sak som både jag och Erik märkte/var ovant, var att föräldrarna till hon som vi var hos var med oss hela tiden. Vilket är helt nytt. Säger inte att det är bra/dåligt men ovant och konstigt. Vi hade kul iallafall och kom hem vid halv 1. (vilket är jätte sent här)
(Jag försökte ta fotton men det blev inget bra, dom var bar svarta)
Idag blir det plugg och imorn blir det skypetime med några kompisar :)
klart slut!

Helg

äntligen helg, det behövde verkligen jag!!
Har haft en tuff vecka med mycket prov och plugg. Veckan avslutades som den skulle. Svenskt godis, såsom nappar och bilar. Och senare ska jag till skolan och fotta för yearbooken. det är någon slags av talangjackt/sång tävling. Sen blir det tidig läggdags, innan plugg imorn :) ska ta var på den sömnen!

Det var allt :)

Hmm.....

Hade en märklig dröm idag/inatt. Jag drömde att vi skulle på en konsert, vi kom in i Madison Square Garden i New York, vi fick något att dricka. Sen när lamporna släcks så börja ”vi ska på picknick i göteborg” spelas… Fatta inte riktigt vad det kommer ifrån, jag har även haft engelska drömmar nu, men det skiftar från natt till natt.
Jag har haft rätt mycket att göra och kommer ha det resten av veckan och helgen så det är där för jag inte har uppdaterat bloggen på länge.

Europe

Träffade en skön snubbe idag under historia lektionen. Vi ska göra ett litet arbete och presentera det på fredag, det är om uppfinningen glödlampan. Lite om vem som uppfann den, var, varför, hur etc etc.
iallafall det jag ville komma till är att förvånansvärt många har knytningar till sverige, danmark, norge. Till och börja med är vi två killar från sverige, två tjejer från sverige som är utbytes studenter. Sen är det en tjej i min matte klass som har svenska föräldrar, en tjej i min eng och govenrment klass som har danska föräldrar, och den killen som jag ska göra ett arbete med har en farbror som bor i Stockholm. Tjejen som har danska föräldrar ska antagligen flytta tillbaka till dk, och min gruppkompis ska till Stockholm i sommar. Det är bara några av dom. Jag tycker det är lite fräckt att man kommer till i stort sätt mitt i ingen stans och så många har knytningar till norden.
Ska skriva ner de största sakerna som folk tror och tycker o sverige.
1. God choklad
2. Snygga blonda tjejer
3. tror att alla stränder är nudiststränder
4. tror att man har sex på gatorna och i buskar.
5. tror att det alltid är typ 20 minusgrader
tycker detta är lite små roligt att höra på vad alla tror och "vet" om sverige.

japp, det var allt :)

-

lite opassande bild, men jag hittade den här pöjken, lite kul kul tycke jag :)

helgen är över

Nu är helgen och min sjukdom eller vad man säger borta. har varit hemma hela förra veckan pga. influensa men nu är det över och jag ska till skolan som vanligt imorgon!
Har knappt varit uppe ur sängen den senaste veckan så jag har tillbringat tiden med att kolla på film och tv-serier. Kan bara säga att jag älskar solsidan, har sett säsong 1, och även dom andra 6 avsnitten. Nu längtar jag till nästa söndag då de kommer ut ett nytt avsnitt.
Utöver det är det inte mycket att berätta, de har ju inte hänt jätte mycket då jag har varit sjuk. Det ända som är lite intressant är att jag var hos kiropraktorn i fredags och att det känns bättre och bättre för varje gång jag har varit där. Det har också varit skitväder hela dagen och natten, vakna upp ett par gånger av regn och åsk oväder.
Det är allt, ska passa på att säga grattis på farsdag också!
hojj!!

Valet

Har varit hemma hela denna vecka pågrund av sjukdom. Har frusit ihjäl samtidigt som jag har varit svinvarm och kallsvettats. Inte kul! Har inte gjort mycket mer än sovit, har inte varit uppe mer än kanske 7 timmar de senaste 3 dagarna..
Nu till valet, hemm ai sverige så är man ganska tystlåten om vad man röstar på men här är det raka motsattsen. Här sättar alla upp stora skyltar i trädgårdarna skriver på facebook hur mycket man hatar den ena eller andra. Men nu är det över och som ni kanske redan vet så kommer "vi" ha Obama i fyra år till. Jag är inte så insatt i deras politik men det blir säkert bra :)

Ps.

A&F=Abercrombie & Fitch, och det är en klädbutik

penna och papper

Vi var iväg och såg en ”dinner show” vid namn Social Security. Det var andra showen igår på det stället. En dinner show är när man äter middag och kollar på en show samtidigt, ganska simpelt. Maten fick man hämta vid en buffé med massor av olika saker, sen åt jag en crème brulee till efterrätt. Grymt! Showen var skit rolig och jag kände igen mig på flera punkter. Vi hade även några special biljetter så vi fick träffa huvudrollen som spelades av Barbara Eden. Jag hade ingen aning vem hon var, men hon är tydligen en kändis för äldre eller vad man säger. Haha. Fick även en autograf och en bild med Barbara.
 
Man var även tvungen att ställa om klockan idag, duktig som jag är så gjorde jag det, det var bara det att telefonen ställde också tillbaka klockan en timme, så när vi skulle dra och käka frukost så låg jag fortfarande och sov tills Richard knackade på dörren och väckte mig. Men men, det var bra att jag gjorde det på en söndag istället för på en måndag, för då hade jag missat skolan etc.
Har och kommer tillbringa dagen med plugg om inbördeskriget, har fått lite kläm på det nu. Här får man ett alltid ett paper som en guide om provet så det är lite lättare att plugga, alltid lite extra skönt ☺
Avslutar inlägget med ett hejdå ☺

Helg? javisst!

Helgen började bra, var ute i fredags ut slutade med att ag sov över hos en kompis. Trots att min kompis vid namn ”Tucker” hade problem att hitta mitt hus trots att dom hade adress och GPS. Menmen vid tjugo i elva när han slutade jobba så hämtade han och en kompis till honom upp mig och sen bar det av mot tuckers hus. Där kollade vi Jackass halva natten och på morgonen vaknade vi upp lite halvt huller om buller på golvet framför tvn. När vi vaknade så kom Tuckers mamma kom hem med frukost från Dunken Donuts, fint ska det vara! ☺ Efter det drog vi ut och letade jobb till tuckers kompis och sen kom jag hem runt kvart i 2. Jag var tvungen att ta en dusch och sen har det varit läxor resten av tiden, ikväll ska vi iväg på vår andra ”dinner theater”, och imorn blev det plugga för ett prov om inbördeskriget.
Tror det var allt ☺
Juste, folk tycker att jag ska börja jobba på A&F, det det positivt.
Det var allt!

three months

Tre månader i usa idag, mycket har hänt.
Football säsongen är slut. Har sett runt 4 matcher, och kan säga att det är så grymt mycket lättare att fatta hur det går till istället för att tackla varandra så mycket man kan. Första skoldansen som var Homecoming. Den var extremt annorlunda än jag hade trott, tyvärr på ett dåligt sätt, hade roligt ändå och det är ju det som är det viktigaste! Richards födelsedag, jag bakade en svensk jordgubbs tårta, blev inte så bra som jag hade hoppats på, men jag skyller på ingredienserna, för de var det som pajade det! Kryssning i Karibien. Den var så bra det kunde bli förutom de två sista dagarna då vi var precis bakom orkanen ”Sandy” så det blåste uppemot 75miles/h (ca:125km/h). Vilket är ganska fort. Jag simmade med stora stingrockor, havssköldpaddor, ock massor av andra fiskar. Har också hunnit med att vara i 5 nya delstater och två nya länder. Ganska bra jobbat tycker jag ☺
Såklart har det hänt mycket mer, men detta var några av höjdpunkterna.

RSS 2.0