Pynt

Här pyntar man för allt, igår började vi höstpynta med konstgjorda höstlöv, andra gardiner osv. Tror det eller ej så har vi redan börjat planera julen. Grabbarna är mycket för att pynta. Granar, stjärnor, tomtar allt. Så varför inte åka till en julpyntsbutik...? Den var stor som 2 "vanliga" ICA butiker. Full med allt mellan himmel och jord. Julgrans kulor i storlekar mellan ärtor till lite större än basketbollar i alla kulörer man kan tänka sig. Plastgranar i alla olika sorters grantyper (vissa såg verkligen riktiga ut) Har inte tid och plats att skriva om allt som fanns där inne, men där fanns verkligen allt.
De hände mycket igår. Först kollade vi in Kansas citys baseball och football lags arenor. Dom ligger precis intill varandra. De skulle tydligen vara en baseball match där senare. Richard sa att många kommer dit typ 4-5 och har picknick på parkeringen innan allt drar igång, en tredje del av parkeringen var, de är ganska mycket...
Efter det åkte vi till pynt affären och sen vidare till Liberty Memorial park. De är ett torn som hyllar alla som stred i första världskriget. De var grym utsikt där ifrån:)
Väl hemkommen från dagens utflykter tog det inte långt innan telefonen plinga. En timme senare var jag iväg igen. Blev runt visad i Overland Park av två systrar från skolan, sen slutade det med att vi käka och kollade film hemma hos dom. Fick en del frågor av deras föräldrar också såklart:) Var hemma kvart i 12 :) Grym dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0